DIENSTEN
TEAM
NIEUWS
UITGELICHT
CONTACT
Betrokken en kwaliteit.

We gaan voor een lange termijn relatie

Wouters Belastingadvies heeft een hecht team van gedreven medewerkers. We zijn oprecht betrokken bij onze klanten en gaan voor een lange termijn relatie, gebaseerd op betrokkenheid en kwaliteit. Dat weerklinkt in alles wat we doen.

Altijd bereikbaar

Allereerst vinden we goed bereikbaar zijn heel belangrijk, want persoonlijke en snelle service staan bij ons hoog in het vaandel. Vervolgens kunt u rekenen op passend advies en accurate verwerking van uw administratie.

Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Om u zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren en bedienen, ontwikkelen onze medewerkers zich continu door het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen en het bijhouden van vakliteratuur. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bevestigd door ons lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Deze beroepsvereniging bevordert een kwalitatief hoogwaardige beroepsuitoefening. Wouters Belastingadviseurs houdt zich aan de opgestelde gedragsregels en onderwerpt zich aan de tuchtrechtspraak van deze orde.

Ons team is er voor u

Het team van Wouters Belastingadvies doet er kortom alles aan om u op een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige manier van dienst te zijn. Wat mogen we voor u betekenen?

© Copyright Wouters Advies - All rights reserved